Online ansøgninger

Velkommen til Dansk Komponist Forenings online ansøgningsskemaer til henholdsvis Komponistmidlerne og Produktionspuljen.

For English users


Ny bruger

Klik på 'ny bruger' for at oprette en profil. Du skal angive din email adresse og vælge et kodeord, hvorefter du vil modtage en email med et aktiveringslink. Når din profil er blevet aktiveret, kan du logge ind og ansøge.

Når du én gang har oprettet dig som bruger, vil du fremover kunne logge dig ind og se en liste over tidligere ansøgninger, samt oprette nye.

Ansøgningsregler

NB! Det er altid en god idé at læse ansøgningsregler for de to puljer grundigt igennem på vores website, før du sender din ansøgning. Læs om de to puljer her

Bemærk at du IKKE kan søge om flere ting i den samme ansøgning!

Vigtigt før du går i gang!

Det anbefales at have ansøgning og budget (obligatorisk) og evt. andre bilag parate i pdf format (undtaget lydfiler naturligvis) inden du påbegynder din ansøgning, da de så er lige til at vedhæfte.

Dog er det muligt at gå til og fra ansøgningen uden at data mistes. Det er først når du har klikket på ”afslut og send” at ansøgningen sendes af sted, og du vil efterfølgende modtage en kvittering på mail om, at ansøgningen er modtaget.

Hvis der opstår problemer

Skulle der opstå problemer undervejs eller har du spørgsmål, så send en mail a2RAa29tcG9uaXN0Zm9yZW5pbmdlbi5kaw== eller ring til Katrine på 33 13 54 05.

ANSØGNINGSFRISTER

  • Komponistmidlerne: 1. marts, 1. juni, 1. september og 1. december
  • Produktionspuljen: 1. marts og 1. september